14-10-2020 - Activiteiten uitgesteld tot 1 januari 2021

Vanwege het coronavirus volgen wij de maatregelen die de regering i.s.m het RIVM heeft besloten.
De afstand van 1 1/2 meter maken het onmogelijk om in september 2020 de activiteiten (kaarten, sjoelen, open maaltijd en bingo) weer op te starten. Het aantal deelnemers is te groot voor de zaal in Puyckendam en de Maasgaarde. Kaarten, sjoelstenen en borden komen in elkaars handen en de afstand is moeilijk te handhaven.
Reden voor het bestuur (KBO) om, met uitzondering van handwerken en infomiddagen, alle overige activiteiten uit te stellen tot 1 januari 2021. We behoren tot de kwetsbaren en we zijn zuinig op elkaar. 

Puyckendam is open

Het uitstellen van de activiteiten heeft wel tot gevolg dat u elkaar minder dan voorheen gebruikelijk ziet en dat willen we voorkomen.
Van maandag tot en met vrijdag is de grote zaal van Puyckendam van 13:30 tot 17:00 uur open voor ontmoeting, een praatje en een kopje koffie, thee of een drankje. De tafels en stoelen staan zodanig opgesteld dat u 1 1/2 meter van elkaar af zit. Maar u bent er dan wel even uit. Neem gerust een krant, handwerkje, puzzel of iets dergelijks mee. Gezellig en huiselijk! 

Wij zullen hiervoor strikt de regels van het RIVM hanteren en vragen dat ook van u!

Onze vrijwilligers ontvangen allen een aparte uitleg van de nieuwe regels. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen met een van de bestuursleden.

Wij vertrouwen op uw begrip en gezonde verstand voor wat betreft naleving van de coronaregels, zodat we samen gezond door deze vervelende periode komen en snel de normale gang van zaken weer op kunnen pakken.

 

Vriendelijke groet
Bestuur SOP